GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » czy
Tematy oznaczone jako czy
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

Czy SEw380i używany to dobry wybór?

Mam problem. Z sagema chcę przezucic sie na SEw380i . czy to dobry wybór? Jakie ...
9613 1

Sagem MYX6-2 czy Siemens SX1

Witam
Chce w najbliszszym czasie zakupić nowy telefon. :lol: Chciałem go używać również jako ...
9611 1

sony ericsson c905 miesieczny czy omnia sghi900?

witam dostalam propozycje zamiany mojej rocznej omni sgh i900 na miesiecznego se c905? wiem ze ...
9565 3

Czy gry dziala . ??

hej
mam pytanie czy w siemensie st55 dzialaja gry , niestety nigdzie niemozna ich ...
9550 1

Nokia E66 czy Nokia 5800?

Witam! Mam pytanie który telefon jest bardziej opłacalny Nokia E66 czy 5800. Który z telefonów ...
9544 2

K800i, k810i, d900 czy moze cos innego?

hej
niedlugo bede zmienial telefon....zastanawialem sie nad jednym z tych ktore sa w temacie...prosze ...
9541 2

6500 slide czy 6220 classic??

Którą Nokię wybrać?? Jakie funkcje przewyższają jedną, a jakie drugą??
9535 2

Smartwatch - inteligentny zrgarek czy już smarfony na rękę?

Dostrzegam na rynku coraz więcej modeli i ofert Smartwatchy... zastanawiam się czy to chwilowa moda ...
9535 1

samsung galaxy S II czy HTC sensation?

witam. chcialbym zmienic telefon i zastanawiam sie co wybrac. mam na oku samsunga galaxa s ...
9517 1

Lg swift l7, xperia J czy xperia m ?

Witam. Mając do wyboru te telefony który byście wybrali? Parametry tych telefonów są podobne. [br ...
9487 2

k800i, k530i czy 6288

czesc

Niedługo wymieniam telefon i nie wiem, który wybrać. Najbardziej zależy mi ...
9442 2

NOkia N73 czy Sony ericsson K800i ??

Tak jak w temacie mam dylemat który wybrać z pomiędzy tych modeli ;/Użytkowników tych aparatów ...
9403 1

Nokia 2730classic czy 5130Xpress Music?!

Mam ogromny dylemat, którą wziąć, a jestem kompletnym laikiem w sprawach telefonów. Którą polecacie? Chodzi ...
9355 2

Nokia N95 czy SE 850i??

Witam. Z bardzo przykrego powodu musiałem pożegnać swoją efke gdyż się zalała, glupi przypadek ale ...
9352 3

Czy do K800i mogę podłączyć każde głośniki, czy słuchawki?

Witam :smile:

czy do mojej komórki - K800i przy pomocy adaptera ...
9304 1