|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Mam problem. Z sagema chcę przezucic sie na SEw380i . czy to dobry wybór? Jakie ...
|
9613 |
1 |
Witam Chce w najbliszszym czasie zakupić nowy telefon. :lol: Chciałem go używać również jako ...
|
9611 |
1 |
witam dostalam propozycje zamiany mojej rocznej omni sgh i900 na miesiecznego se c905? wiem ze ...
|
9565 |
3 |
hej mam pytanie czy w siemensie st55 dzialaja gry , niestety nigdzie niemozna ich ...
|
9550 |
1 |
Witam! Mam pytanie który telefon jest bardziej opłacalny Nokia E66 czy 5800. Który z telefonów ...
|
9544 |
2 |
hej niedlugo bede zmienial telefon....zastanawialem sie nad jednym z tych ktore sa w temacie...prosze ...
|
9541 |
2 |
Którą Nokię wybrać?? Jakie funkcje przewyższają jedną, a jakie drugą??
|
9535 |
2 |
Dostrzegam na rynku coraz więcej modeli i ofert Smartwatchy... zastanawiam się czy to chwilowa moda ...
|
9535 |
1 |
witam. chcialbym zmienic telefon i zastanawiam sie co wybrac. mam na oku samsunga galaxa s ...
|
9517 |
1 |
Witam. Mając do wyboru te telefony który byście wybrali? Parametry tych telefonów są podobne. [br ...
|
9487 |
2 |
czesc Niedługo wymieniam telefon i nie wiem, który wybrać. Najbardziej zależy mi ...
|
9442 |
2 |
Tak jak w temacie mam dylemat który wybrać z pomiędzy tych modeli ;/Użytkowników tych aparatów ...
|
9403 |
1 |
Mam ogromny dylemat, którą wziąć, a jestem kompletnym laikiem w sprawach telefonów. Którą polecacie? Chodzi ...
|
9355 |
2 |
Witam. Z bardzo przykrego powodu musiałem pożegnać swoją efke gdyż się zalała, glupi przypadek ale ...
|
9352 |
3 |
Witam :smile: czy do mojej komórki - K800i przy pomocy adaptera ...
|
9304 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|