|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako na |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
- Grupa Orange ogłosiła, że wprowadzi technologię LTE-M w Hiszpanii i Belgii, a następnie ...
|
11638 |
0 |
hej. mam problem ze z nalezieniem ikonki wylogowania z facebook'a na telefonie. ktos wie moze gdzie ...
|
11557 |
2 |
Jak w temacie, kabel mam (CA-42 do transmisji danych) teraz tylko oprogramowanie, jakie? i skąd?
|
11527 |
1 |
Od października bezpłat na usługa TV Online Vectry pozwala abonentom telewizji cyfrowej operatora oglądać aż 100 ...
|
11527 |
0 |
Końcówka roku zapowiada się bardzo obficie. na rynku pojawiło się pięć nowych modeli: PocketBook Touch ...
|
11500 |
0 |
Co sądzicie o tej zmianie pod względem oferty, taryf itp, czy ktoś z Was porów nał ...
|
11454 |
2 |
Jaki poradzicie internet mobilny na wakacje? Głównie sprawdzam pocztę, na facebooku trochę czasu spędzam. ale ...
|
11446 |
2 |
Firma Samsung Electronics wprowadza na polski rynek Gear Fit2 Pro. To ulepszo na wersja opaski sportowej ...
|
11428 |
0 |
Nintendo to firma, która zajmuje się przede wszystkim produkcją konsol i gier. Japończycy nieco przespali ...
|
11404 |
0 |
Witam, jaki polecacie telefonik na sliderze? Mam SE c902, ale planuję go sprzedać i chcę ...
|
11401 |
5 |
T‑Mobile Warsaw Games Week 2017 to jedno z najważniejszych wydarzeń w kalendarzu graczy i fanów ...
|
11272 |
0 |
Cześć wszytkim.mam nokie 5230 i chciałbym kożystac z darmowej nawigacji.W tym celu wgrałem garmi na 5.00.60.,ale ...
|
11248 |
2 |
kupiłem kiedys na allegro folie poliweglanowa na wyswietlacz, po roku uzytkowania jest juz bardzo podniszczo na, ...
|
11248 |
5 |
List intencyjny podpisany przez firmę Ericsson oraz Fundację PLON obejmuje wspólneprzygotowanie oferty usług i aplikacji ...
|
11218 |
0 |
Allview, europejska marka smartfonów i tabletów, obec na na rynku od po nad 13 lat, wprowadza na ...
|
11158 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|