|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam, właściwie cały mój dylemat zawarty jest w tytule postu. Bardzo proszę o Wasze opinie ...
|
9211 |
3 |
Teraz juz niestety wiem ze niebedzie dzialac na terenie calej polski po ma zakres 850/1800/1900. ...
|
9160 |
1 |
Kontrolery do gier kojarzą się przede wszystkim z konsolami do gier, a rzadziej z komputerami ...
|
9136 |
1 |
Witam,planuje zakup tel. i wybieram między nokią N900 a HTC HD 2 ,który z nich ...
|
9118 |
2 |
Witam, zastanawiam się nad kupnem NOKI 6310i, więc zacząłem szukać na allegro ...
|
9097 |
2 |
a mianowicie... czy cos grozi w przypadku jedno dniowego opoznienia z terminowym raz w miesiacu doladowaniem ...
|
9085 |
1 |
Jak w tytule... Który telefon wybrać, który ma więcej zalet? proszę o pomoc ...
|
9073 |
2 |
Witam! Jak w temacie poszkuje nastepce telfonu SE P1i spośród ofert dostępnych ...
|
9049 |
2 |
Mam taki problem czy kupić nokie n93 czy sony ericssona k800i. Lubie bajery w komie ...
|
9028 |
1 |
Jak w temacie, który telefon lepszy, który mam wybrać. Proszę o uzasadnienie wyboru.
|
8962 |
1 |
Witam. Mam problem z wyborem telefonu. Modele które mi się podobaja to Nokia 6300 i ...
|
8929 |
2 |
Witam, Który telefon lepiej wybrać - e50, czy 6300? I jak myślicie, kiedy ...
|
8899 |
1 |
Jak w temacie, jaki telefon radzicie wybrac?? Jakie plusy jakie minusy no i jak to ...
|
8848 |
1 |
Drodzy koledzy! Zastanawiam się ktory z 2 telefonow zakupic: Nokię N82 czy Nokię N95 ...
|
8782 |
2 |
Witam, pytanie jak w tytule, ktory telefon lepszy? Xperia czy Galaxy? Chodzi mi przedewszystkim o ...
|
8761 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|