GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » na
Tematy oznaczone jako na
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

Na co zwrócić uwagę kupując telefon dla seniora?

Dziś o telefonach pisze się zwykle w kontekście smartfonów – modeli z dotykowymi ekranami, zaawansowanymi ...
11122 0

Sms z telefonu na angielski numer

Witam. Mam pewien problem, jestem klientem sieci Orange, znajoma chciala wyslać mi sms z numeru ...
11104 1

Uważaj, co wysyłasz znajomym na Messengerze.

Uważaj, co wysyłasz znajomym na Messengerze. Możesz trafić do więzienia!

...
11068 0

Możesz uzyskać roczną licencję antywirusa ESET na smartfona!

Wysoko oceniana przez użytkowników sklepu Google Play aplikacja antywirusowa ESET Mobile Security zyskała właśnie ciekawą ...
11035 0

Xperia z głośnikiem SRS-XB3 zachwyci na Święta!

To ostatnia w tym roku tak duża szansa na zakup najnowszych modeli smartfonów Xperia z ...
11020 0

W Plusie - 50% więcej do doładowania na Walentynki!

50% więcej do doładowania to walentynkowa promocja Plusa dla użytkowników usług na kartę. Z nowej ...
10939 0

Funkcjonalność i wygoda na piątkę - Xiaomi Redmi Note 5A

Redmi Note 5A to kolejny wprowadzony do szerokiego portfolio ABC Data smartfon Xiaomi, który idealnie ...
10882 0

Pulse, czyli telefon z Androidem na pokładzie

Pulse to kolejny telefon na rynku z systemem Android, który wkrótce pojawi się w sieciach ...
10831 0
10825 0

Przenoszenie numeru w Orange na firmę

Witam
Mam numer na kartę pre-paid w Orange. Chcę zachowując swój dotychczasowy numer przenieść ...
10798 3

Smartfon na każdą kieszeń - myPhone Pocket 2

Od dziś portfolio myPhone wzbogaca smartfon Pocket 2 – druga generacja popularnego, 4,5-calowego modelu polskiej ...
10750 0

Galaxy S8 oraz Galaxy S8+ debiutują na rynku

Firma Samsung wprowadza na rynek swoje najnowsze smartfony: Galaxy S8 i Galaxy S8+.
...
10741 1

Opisz swój pomysł na film Super Slow-mo i wygraj Galaxy S9+

Firma Samsung, z okazji polskiej premiery smartfonów Galaxy S9 i S9+, przygotowała konkurs, w którym ...
10615 0

myPhone oraz HAMMER na targach MWC w Barcelonie

myPhone i HAMMER będą jednym z wystawców prestiżowych targów Mobile World Congress w Barcelonie. Przedstawiciele ...
10537 0

Telefon na komunie, jaki ??

Musze kupić telefon na prezent komunijny. najważniejszy warunek musi mieć różową obudowę! Oczywiście telefon dla ...
10528 3