|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam. Planuję zakup używanego telefonu i zawęziłem pole poszukiwań do modeli lenovo k3 note i ...
|
8713 |
1 |
Czołem! Co sądzicie o Lenovo Vibe C2 Power Dual Sim LTE? [br ...
|
8713 |
1 |
Zastanawiam się nad kupnem telefonu. Cena do 450 zł. Może tam o parę złotych przekro czyć.;) ...
|
8710 |
2 |
Witam przychodzę z zapytaniem. Mianowicie kupiłam wczoraj telefon Sony M2 ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jednak,że ...
|
8710 |
1 |
Nie wiem który wybrać , doradźcie mi!Sony Eriksson k880i czy Nokia n95?
|
8710 |
2 |
Mam dylemat.... Jaki kupić lepiej telefon ( Nokia 5300 czy Samsung e740 ) :?: Proszę ...
|
8665 |
2 |
Witam! Nie wiedziałem do jakiego działu mam wrzucić ten temat, ale postanowiłem napisać go ...
|
8656 |
1 |
Jak w temacie. Zamierzam kupić telefon w mixie play'a, po przejrzeniu oferty wybrałem ze względu ...
|
8638 |
2 |
Witam. Mam pytanie (teoretyczne:)) jak zmienić w telefonie NOKIA N70 imei i czy wogóle jest ...
|
8635 |
1 |
Witam. nie mogę zdecydować się miedzy tymi telefonami: LG KU990i, Samsung S5230 Avila, ...
|
8611 |
2 |
Jak w temacie. Jaki telefon wybrać ? Oba są w tej samej klasie cenowej. I ...
|
8602 |
1 |
Który z tych dwóch telefonów wg Was jest lepszy? zastanawiam się nad kupnem jednego z ...
|
8581 |
2 |
Witam, To mój pierwszy spot na forum więc witam wszystkich. Stoje przed wyborem ...
|
8581 |
1 |
Witam mam na oku 3 telefony: Nokia N82 Nokia ...
|
8548 |
2 |
Pomózcie mi podjąć trafna decyzje bo nie mam pojecia ktory z nich wybrac a musze ...
|
8509 |
2 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|