|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam. Mam spory problem z nokią 5140i. Mianowicie dzis po rozladowaniu sie i naładowaniu gdy ...
|
8230 |
1 |
Witam. Mam problem z gpsem w swojej nokii.wchodzę w mapy i chce ...
|
8167 |
0 |
Mam telefon 5300... Mam problem z czytaniem mikrofonu w sluchawkach... Kazdy odpowiedni rodzaj sluchawek ktory ...
|
8158 |
1 |
Witam, przy próbie instalacji wielu gier z rozszerzeniem .jar i .jad pojawia mi się błąd. ...
|
8134 |
0 |
Długo zastanawiałam się nad kupieniem nowego telefonu ponieważ żaden nie przekonywał mnie do siebie. Po ...
|
8065 |
0 |
Witam Mam problem z telefonem K300i. Próbowałem szukać jakiś informacji, które pomogłyby mi w ...
|
7960 |
0 |
Posiadam telefon Sony Ericsson K800i i mam problem z połączeniami mianowicie chodzi o to że ...
|
7939 |
0 |
Witam, mój k550i ma simlocka na erę kupiłem turbosim, bo chciałem zmienić na Play Fresh, ...
|
7933 |
0 |
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii E66, mam telefon od około dwóch miesięcy i drażni mnie ...
|
7816 |
1 |
Witam , dzisiaj oglądając na aplikacji YouTube filmik zauważyłem przy pojawieniu się reklamy w lewym ...
|
7777 |
1 |
OK, sprawa jest taka: odtwarza poziomo filmy, ale nie na pełnym ekranie i jest taka ...
|
7771 |
0 |
witam mam SE k750i w obudowie d750i kupiłem go używanego i mam taki kłopot ...
|
7654 |
0 |
kotakty wywalilo mi z telefonu podczas synchronizacji z outlookiem.w telefonie mam jeden kontakt,ktory byl na ...
|
7648 |
0 |
problem z nawigacją w n82...:/ Witam! MAm problem z nawigacją ...
|
7588 |
0 |
Witam. problem polega na tym, że kupiłem telefon używany. Po wsadzeniu karty SIM z PLAYa ...
|
7438 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | |
|
|