|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako nokia |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
witam wszystkich i prosze o pomoc. nie moge znalezc na googlach zadnego dobrego odtwarzacza muzyki ...
|
9217 |
1 |
witajcie! chcialem zapytac czy wiecie, czy jest jakis sposob na to zeby ...
|
9205 |
1 |
Witam, Właśnie skończyła mi się umowa z operatorem w związku z tym ...
|
9202 |
1 |
Mam taki problem czy kupić nokie n93 czy sony ericssona k800i. Lubie bajery w komie ...
|
9157 |
1 |
jak w temacie!problem polega na tym ze kiepsko mnie slychac,a nie znalazlem funkcji abym mógl ...
|
9109 |
1 |
Witam mam taki problem chcialbym zmienic jezyk w mojej nokii 6500 classic na szwedzki, poprzednio ...
|
9076 |
1 |
Witam. Mam problem z wyborem telefonu. Modele które mi się podobaja to nokia 6300 i ...
|
9037 |
2 |
nokia E52 czarna -nowa -bez simlocka -ovi maps -audiobook Paula Coelho[br ...
|
8983 |
1 |
witam wszystkich. Czy jak wgram jakiegoś softa albo oprogramowanie do noki n70 to bddzie szyciej ...
|
8977 |
1 |
Mam nokie 6288, ostatnio telefon wyłączył mi się bez żadnego powodu i już teraz nie ...
|
8977 |
1 |
Witam! Zastanawiam się nad kupnem Noki E 71 bądź LG KM900.O systemie ...
|
8959 |
2 |
Witam mam nokia 9300i i nie wiem jak uruchomić funkcje wifi może ktos z was ...
|
8941 |
1 |
Jak w temacie, jaki telefon radzicie wybrac?? Jakie plusy jakie minusy no i jak to ...
|
8920 |
1 |
Orientuje się ktoś z was czy nokia 5530 będzie dostępna w Orange?
|
8863 |
1 |
Witam Telefon jest w stanie bardzo dobrym, posiada normalne ślady użytkowania - ...
|
8860 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|