|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako nokia |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
przerobiłem pliki avi na 3gp prodramami takimi jak "ImTOO 3GP Video Converter Wizard 3" i ...
|
8851 |
0 |
Nie wiem który wybrać , doradźcie mi!Sony Eriksson k880i czy nokia n95?
|
8848 |
2 |
Czy w nokii N70 jest możliwość ustawienia alarmu cyklicznego? Jeśli tak to w jaki sposób?
|
8842 |
1 |
nokia 8gb zestaw sluchawkowy bezprzewodowy - wpisz to w allegro, aukcja z Chelma - sa ...
|
8821 |
1 |
Witam wszystkich. Chciałbym zasięgnąć waszej opinii. Mam do wyboru dwa telefony: Nokie 6120 oraz ...
|
8797 |
1 |
Mam dylemat.... Jaki kupić lepiej telefon ( nokia 5300 czy Samsung e740 ) :?: Proszę ...
|
8782 |
2 |
Cześć wszystkim ;) Od wczoraj mam właśnie tą nokie 6700, i ...
|
8740 |
1 |
Witam! Mam zamiar w niedlugim czasie kupic ten tel, ale mam pytanie ...
|
8731 |
0 |
Jestem calkowicie ciemna w temacie wiec prosze o pomoc. Kupilam nowa nokie 6030, ...
|
8722 |
0 |
Witam, Potrzebuję porady. Nie znam samsungów kompletnie, za to nokie lubię. I ...
|
8704 |
1 |
Który z tych dwóch telefonów wg Was jest lepszy? zastanawiam się nad kupnem jednego z ...
|
8701 |
2 |
Zastanawiam sie nad kupnem n6131. prosze napiszcie co o niej sądzicie, czy jest to wadliwy ...
|
8692 |
1 |
Witam. Mam taki problem. Mam nokie n72 i chciałem ją sobie skonfigurować na PLUSA. niestety ...
|
8593 |
1 |
Witam mam nokie 6085 i jak ja otworze i wchodze w menu tzn w co ...
|
8587 |
1 |
wiecie skad mozna pobrac jakies darmowe gry do tej noki????
|
8581 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|