|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako nokia |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Chcę usunąć simlock Plusa z nokia 2626. Jak to należy zrobić, gdyż tego numeru Noki ...
|
8581 |
1 |
Cześć nie długo zamierzam kupić Nokie 9500 ciekawią mnie wasze opinie na temat tego telefonu
|
8575 |
1 |
Witam mam problem z nokią e50 otóż telefon który posiadam ma kod zabezpieczający włączający sie ...
|
8557 |
1 |
witam wczoraj podczas przesylania pliku przez bluetooth telefon sie wylaczyl gdy go wlaczylem pojawij sie ...
|
8545 |
1 |
Witam. Otóż posiadam model Nokii N73 music. Gdy słucham muzyki i przez ...
|
8539 |
1 |
Witam Który z telefonów wybrac? nokia 9300 - http://linkownia.org/g.php?id=20 czy ...
|
8470 |
0 |
Mam problem z wysyłaniem wiadomości próby nie udają się jak wyświetlam szczególy to ZAMKNIJ INNE ...
|
8425 |
0 |
Witam , mam problem z wyborem telefonu , zastanawiam sie nad nokia c6 i SE ...
|
8410 |
1 |
Witam Mam służbową Nokię 6670 z dużym pakietem minut i Internetem, zauważyłem, że niewiele ...
|
8392 |
1 |
Chcialbym uaktywnic funkcje wybieranie glosowe (Wypowiadam imie i do niego dzwonie) Prosze pomocy.
|
8392 |
1 |
Mam Nokie kupiona z wgranym oprogramowaniem ery, a uzywam jej w plusie. Czy jest mozliwe ...
|
8374 |
1 |
Witajcie, no więc problem jest taki: kiedy włączam telefon, pokazuje się komunikat "czy uruchomić ...
|
8341 |
1 |
Witam Mam do sprzedania kilka telefonów które używałem wraz z rodziną po ...
|
8272 |
0 |
Witam. Posiadam Nokie 2700 classic, oraz dokupiony do niej kabel Ca-101. Na początku USB nie ...
|
8269 |
0 |
witam. Kupiłem dzisiaj uzywana nokie 6230i i nie dziala mi BT:( Wchodze w ŁĄCZNOŚĆ/Menu bluetooth/włącz/ ...
|
8251 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|