|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako telefon |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Jako ze mój stary telefon "Siemens CX75" odszedł w zaświaty poszukuje nowego telefonu jednak w ...
|
6553 |
0 |
witam. Chce kupic telefon z dobrym apartem(gdzie zdjecia beda na prawde dobre anie jak to ...
|
6265 |
0 |
Siemanko. Mam do wydania prawie 700zł i poszukuję telefonu prawie do wszystkiego. Najważniejsze ...
|
6235 |
0 |
Witam Szukam telefonu juz od dłuższego czasu ale jest ich teraz tyle ze nie ...
|
6100 |
0 |
Człowiek interesu to nie tylko modny garnitur i idealnie ułożona fryzura. To także elegancki telefon ...
|
6061 |
0 |
Nie chodzi o to, żeby były funkcje tybu obsługa głosowa, chodzi o wyraźny wyświetlacz z ...
|
5812 |
0 |
telefon przyjazny użytkownikowi Halo to łatwy w obsłudze telefon komórkowy z kolorowym ...
|
5554 |
0 |
DwuPak, czyli telewizja i telefon od Cyfrowego Polsatu i Plusa do końca roku za darmo![br ...
|
5020 |
0 |
Tak! Stało się. Po raz kolejny Xiaomi udowodniło, że jest w stanie zaprojektować telefon który ...
|
4981 |
0 |
Dziś mamy czwartek, a jak wszyscy wiedzą to już taki mały piątek ;) Żeby osłodzić ...
|
4951 |
0 |
TELEFUNKEN, producent nowoczesnych urządzeń elektroniki użytkowej, wprowadził na polski rynek wytrzymały telefon TELEFUNKEN Outdoor WT2 ...
|
4897 |
0 |
W T-Mobile każdy znajdzie propozycję dostosowaną dla siebie. Teraz z dobrodziejstw oferty łączonej skorzystają także ...
|
4756 |
0 |
Zamiast wysyłać kolejnego SMS do znajomego o treści „co słychać?” może lepiej przeznaczyć go na ...
|
4615 |
0 |
Play wprowadził Wi-Fi Calling na 9 modelach – niemal w każdej półce cenowej znajdziecie jakąś ...
|
4432 |
0 |
Witam wszystkich Trafiłam tu żeby poradzić się bardziej zorientowanych ode mnie. [br ...
|
130 |
9 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,77 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | |
|
|