|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako 500zl |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Chce kupić telefon ale nie wiem jaki.Ma kosztować max 500zl(na allegro),aparat(2mp i więcej),dobre MP3,dużo pamięci ...
|
19393 |
11 |
Witam, Tracę już powoli nerwy z moim Samsungiem Galaxy Trend Plus, dlatego ...
|
17827 |
3 |
Witam, chce zmienić telefon, obecnie posiadam SE c902 i powiem szczerze że nie jestem z ...
|
15598 |
7 |
Witam chciałem zakupić telefon z klapką do 500zł funkcję telefonika radio mp3 slot na kartę ...
|
14587 |
7 |
Witam. Czy moglibyście pomóc mi w wyborze telefonu z klapką do max 500zł. Najlepiej zeby ...
|
13885 |
7 |
Witam zgubilem swoja nokie 6300 i musze kupic telefon, niestety jest tyle modeli i na ...
|
13636 |
6 |
Witajcie ;). Niestety dziś moją N95 poszła do nieba ( całkowicie się ...
|
12439 |
5 |
Witam Mam pytanie do orientujących się w temacie - jaki polecacie telefon (raczej nowy, ...
|
11707 |
5 |
właśnie tylko "jedno" ale. Witam wszystkich, w swoim posie chciałbym poradzić się was, ...
|
11530 |
5 |
Witam serdecznie! Początkowo myślałem o LG GD510 i nadal o nim myślę (czy to ...
|
10669 |
4 |
Witam serdecznie. Mój telefonik ciągle się psuje,więc teraz korzystając z okazji chciałabym ...
|
10468 |
3 |
Siemanko Szukam nowego tel do 500zł, zapewne na allegro Oto, czego ...
|
9808 |
3 |
ma miec aparacik troszke pamięci no i malo awaryjny z gory dzieki.
|
9358 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|