|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako 6280 |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Zastanawiam sie nad kupieniem tel.Wiec mam pytanko do was który z nich jest lepszy i ...
|
19930 |
8 |
Przy próbie podłączenia telefonu do komputera przez kabel USB, po kilku sekundach na ekranie wyskakuje ...
|
16573 |
5 |
Witam, Mam problem ze zrobieniem zdjęcia. Z zasuniętą klapką aparat w ogóle ...
|
16213 |
6 |
witam Was! jest tak sprawa, ze mam okazje kupic niedrogo uszkodzona NOKIE 6280. na ...
|
12637 |
3 |
elo mam pytanie Nokia mojego kolegi odtw pliki swf czyli flash a moja nokia 6280 ...
|
12274 |
4 |
Witam, mam problem z wyświetlaczem. Od pewnego czasu zaczyna mi "przygasać", traci kolory, odwraca ...
|
11263 |
3 |
Witam. Mam problem w nokii 6280. Nie dziala podswietlenie wyswietlacza co moglo sie zepsuc ?? ...
|
9352 |
2 |
Witam, Zamierzam kupić Nokię 6280, proszę użytkowników tego telefonu o krotkie wypowiedzi, ...
|
9121 |
1 |
witam wczoraj podczas przesylania pliku przez bluetooth telefon sie wylaczyl gdy go wlaczylem pojawij sie ...
|
8452 |
1 |
Chcialbym uaktywnic funkcje wybieranie glosowe (Wypowiadam imie i do niego dzwonie) Prosze pomocy.
|
8293 |
1 |
Witam, Niebawem wymieniam telefon i nie wiem na który mam się zdecydować. Jak na ...
|
7915 |
0 |
Mam taka sprawe.Ściągąłem sobie na 6280 ze strony googli mapy i mam probblem bo nie ...
|
7348 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|