|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako 6288 |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam forumowiczów.! : )) Mam taki problem... Mianowicie.. Posiadam Nokię 6288 mniej ...
|
20956 |
1 |
Zastanawiam sie nad kupieniem tel.Wiec mam pytanko do was który z nich jest lepszy i ...
|
19930 |
8 |
Witam. Mam Nokie 6288 i ostatnio mi nawaliła . Gdy odpalam telefon normalnie sie wlacza ...
|
13801 |
4 |
Mam taki problem odsunołem klapkę w telefonie i nagle wyswietlacz sie rozmazał i telefon strasznie ...
|
10963 |
3 |
Witam. Mam ogromny problem! Minaowicie jestem 'szczęśliwym" posiadaczem nokii 6288. Wszystko bylo by ok gdyby ...
|
10393 |
2 |
czesc Niedługo wymieniam telefon i nie wiem, który wybrać. Najbardziej zależy mi ...
|
9430 |
2 |
Mam nokie 6288, ostatnio telefon wyłączył mi się bez żadnego powodu i już teraz nie ...
|
8881 |
1 |
Lepiej kupić 6288 czy N73? N73 jest oczywiście droższa ale czy jest warta takich pieniędzy? ...
|
8392 |
1 |
Witam, Niebawem wymieniam telefon i nie wiem na który mam się zdecydować. Jak na ...
|
7915 |
0 |
Witam mam pytanie czy jest możliwość przewijania filmowi na nokii 6288 ? jeśli ...
|
7468 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|