|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako k800i |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
POMOCY!! Mój Sony Ericson k800i wpadł mi do wiadra z wodą ;( Tz. ...
|
34822 |
17 |
Witam. Kupiłem sobie Sony Ericssona k800i bez żadnej umowy, w sklepie. Chciałbym go skonfigurować ...
|
22222 |
5 |
Witam ... Waham sie pomiedzy dwoma telefonami co wybrac ... Sony Ericsson ...
|
16909 |
5 |
Siemanko! mam problem ze swoim SE k800i po ściągnięciu simlocka mam słaby zasięg co zrobić ...
|
16222 |
3 |
Jak na telefon ma konkretny aparat. Czy ktoś z was ma juz moze ten telefon ...
|
15988 |
3 |
Witam wszystkich mam mały problem posiadam SE k800i pewnego dnia zaczoł mi się zawieszać więc ...
|
15874 |
5 |
Witam. Mam sony Ericsson k800i z rok i wyśmienicie działał aż do wczoraj , ...
|
15265 |
1 |
Jak w temacie. Mam zamiar kupić nowy telefon (właśnie kończy mi sięumowa z operatorem) i ...
|
15040 |
5 |
Proszę bardzo o radę, bo nie wiem, który telefon mam wybrać... SE k800i, czy Nokia ...
|
12181 |
5 |
Witam mam problem dzisiaj wieczorem zauważyłem że mój tel k800i jest w jednym miejscu ( ...
|
11935 |
4 |
Mój braciszek ma ten telefon w angielskiej sieci. Ma tam jakiś rodzaj ubezpieczenia. Chce mi ...
|
10879 |
2 |
witam mam pytanie jaki fon wybrac nokie czy soniacza podobaja mi sie oba ...
|
10633 |
1 |
Witam Wszystkich!! Jestem posiadaczem telefonu Sony Ericson k800i., moja sieć to HEYAH Ostatnio ...
|
10378 |
2 |
hej niedlugo bede zmienial telefon....zastanawialem sie nad jednym z tych ktore sa w temacie...prosze ...
|
9517 |
2 |
To jeszcze raz ja. Mam krótkie pytanko. Jak sprawdzić w sony ericsonie k880i ...
|
9469 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|