|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako u900 |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam, szukam szczęśliwych posiadaczy Samsunga soul u900 z Warszawy i okolic. ...
|
62050 |
37 |
Witam mogę wybrać jeden z telefonów z tematu,zastanawiam się jeszcze który.Jak na ...
|
24040 |
14 |
Witam. Chciała bym poznac jakąs opinię na temat tego telefonu, od osoby która długo go ...
|
21304 |
9 |
Witam, chciałbym nabyć samsunga u 900 ale jedyną "kartą przetargową" w zakupie tego telefonu jest ...
|
19954 |
10 |
witam mam do wymiany tel.do tej pory uzywalem SE w 810i i bardzo sobie ...
|
16555 |
9 |
bardzo proszę o poradę. Nie mogę się zdecydować na wybór telefonu: czy samsung u900 soul ...
|
15268 |
5 |
Witam Chciałbym kupić, któryś z tych trzech telefonów ... choć może też być inny ...
|
13609 |
6 |
Jak myslicie... Ktory telefon jest lepszy?? Samsung S7220 czy u900?? Wiem, powinienem ...
|
10990 |
3 |
Problem polega na tym że po przesłaniu kilku mp3 telefon normalnie działał a po 10 ...
|
9802 |
2 |
Witam, mam pytanie dotyczące samsunga u 900, ale także i innych np d880....mianowicie chodzi mi, ...
|
7309 |
0 |
Cały czas oblegam forum samsunga więc teraz może coś na Noki, właśnie ktoś mi podsunął ...
|
6208 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|