GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Samsung i900 Omnia, Omnia HD
Sieć GSM: Orange Pomogła: 5 razy Wiek: 35 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 169 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 14:46
W związku z tematem to tak odbiegnę chwilowo . Byłam u kumpeli. Wszystko ok, dopóki nie poszła zrobić koopki do wc, ponieważ miała straszną sraję. Wzięła ze sobą Motorolę T720i. Oczywiście, że jej wpadła w tę zawartość i mnie woła. Kazałam jej po prostu wyjąć. Zrobiła to, ale najpierw zamknęła oczy. Umyła fona szmatką z jakimś płynem, wysuszyła i działa do dziś .
_________________ Samsung Omnia + Samsung Omnia HD i gitara gra
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 11:56
Mi wpadł telefon podczas kąpania do wanny
wysuszyłam go i wszystko jest ok. No prawie, bo padł głośnik... Czasem działa i fajnie chwarszczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.