GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
To żadna rewolucja. Zerknij sobie do sklepiku online ERY. Jest tam coś takiego jak Duostarter. Otrzymuje się w nim dwa następujące po sobie numery, pomiędzy którymi na zawsze rozmawia się całkowicie za darmo! I o w ofercie na kartę!
i co jestes pewny że masz to za darmo i nielimitowane? A do tego bezpłatne smsy i mmsy? Jeśli tak to Orange oszukuje mówiąc że to pierwsza taka oferta z całkowicie nielimitowanymi granicami. Nie wydaje mi się żeby tak z czapy to podawali żeby się do nich przyczepili wszyscy
Wszystko dobrze, ale to tylko jeden numer jest całkowicie darmowy, a jakie są stawki za połączenia? Ja przy dość niskim abo w Orange mam nadal stosunkowo wysokie:(
ale zwróć uwagę merry że właśnie dla takich ludzi jest ta oferta co głównie dzwonią do jednego numeru. Nie muszą się kontrolować i patrzeć ile wydzwonili. A mało jest młodych par co gadają i piszą ze sobą non stop? Nieźle to może ograniczyć wydatki.
Haloxawi doczytaj sobie regulamim duostartera. Punkt 4. można rozmawiać za darmo między dwoma kartami sim ale tylko przez 30minut, 31 minuta i później będzie rozliczana wg normalnej taryfy. Czyli nie są to nielimitowane rozmowy. W orange jak zadzwonisz to jednorazowo możesz dzwonić kilka godzin bez obaw że coś ci naliczą
Regulamin duostartera jest mi doskonale znany i jakim problemem jest przerwać rozmowę po 29 minutach, a potem rozpocząć ją od nowa? Po za tym porównywanie tych ofert jest nie ma miejscu bo mówisz o promocji w abonamencie, gdzie jest się przywiązanym umową i stałymi opłatami, a tutaj pisze o ofercie na kartę, bez zobowiązań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.