GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
nie, raczej smsuje do wielu dlatego liczy sie i połączenie i sms, ale chcialabym miec w sumie mozliwosc wybrania osoby/osób z którymi rozmowa nie kosztowałaby mnie nic albo była na prawdę zatanistyczna..
Podałeś zbyt mało parametrów, aby udzielić ci odpowiedzi: dzwonisz do wszystkich czy do jednej sieci? dzwonie do wielu czy kilku osób? Preferujesz pisanie smsów czy dzwonienie? czy Twoi znajomi mają telefony stacjonarne?
Dobrym modułem jest opcja natychmiastowego pokazywania podobnych tematów - tj. autor napisze temat wiadomości, a pod spodem wyświetlają się mu się podobne dyskusje. Czyli pisze:
jaki operator najlepszy
a pod spodem treść wiadomości'
a tym czasie widzi:
1 temat
2 temat
Bo normalnie to ludziom nie chcę się za bardzo szukać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.