GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Przenoszę telefon z TP do Dialogu z zachowaniem numeru. mam internet w Netii. Ostatnio coś mi net zaczął szwankować. wyskakuje błąd o złym haśle lub loginie. Wszystko wpisuje dobrze. Do Netii zadzwoniłem i za bardzo koleś nie wiedział czemu tak jest, a ja go zapytałem czy to możliwe, że zmieniam TP na Dialog. i powiedział koleś z netii że to dlatego. więc dzwonie do dialogu i sie dowiedziałem że nie ma takiej możliwości bo centrala i numer zostaje ten sam i internet w netii powinien działać. już nic nie czaje z tego już nie czaje. jak sie dowiem czegoś więcej to napisze.
Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o info.
Bardzo dobrze robisz zmieniajac na Dialog. Jesli masz problemy z netem to moga Ci go dostarczac. Mysle ze bardziej oplacalne jest miec internet w dialnecie, mniej klopotow technicznych i lepiej to sie kalkuluje finansowo.
Teraz sporo osób ma problemy właśnie z tym przenoszeniem numeru. Imo lepiej może zdecydować się już na telefon/internet z tej samej firmy- mniej kłopotów. Miałem tak kiedyś ze z TP.sa numeru korzystałem w aster-> dużo zabawnych sytuacji było z tym związanych;))
od 1.11 będe w dialogu, i znowu dzwoniłem do nich dowiedzieć się czy na 100% będe miał net w netii i mi to potwierdzili. centrala pozostaje ta sama więc problemu nie ma.
a dialnetu jeszcze u mnie na osiedlu nie ma dostępności, powiedzieli że gdzieś za pół roku, nawet lepiej bo umowa z netią sie wtedy będzie kończyła i może dialog coś lepszego będzie proponował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.