GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
Co do Nokii 6131 - jest to ładnie wyglądająca klapka Nokii, ale tylko wyglądająca :( . Telefon jest BARDZO wadliwy - sam się wyłącza, aparat przestaje działać, bluetooth też bardzo szwankuje wyświetlacz po tygodniu czasu może sie "wysypać" mianowicie wygasają poszczególne linie lub pojawiają się martwe punkty , soft też nie jest najlepszy - telefon potrafi sam usunąć Ci wszystkie zapisane SMSy, oraz kontakty z telefonu. Ogólnie elektronika też nie jest najlepsza .
Ja szczerze odradzam Ci zakup tego modelu - po co kupować coś, z czym najprawdopodobniej co 2 tygodnie, będziesz chodzić do serwisu .
..ale UWAGA..spotkałem kilka osób, które bardzo chwaliły sobie ten telefonik i nic im się z nim nie działo - nic się nie psuło, nie zawieszało i mówili.."super fajny telefon". Nie wiem od czego to jest zależne, że jeden jest bardzo wadliwy, a drugi działa bez zarzutu - może zależy to od serii w której dany telefonik został wyprodukowany, a może od zwykłago szczęścia..
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.