GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
czy ktoś umie osługiwać się tym telefonem? Nie żebym była mało kumata, ale niestety nie mogę uszykować radia i nie wiem co z baterią jak ją nałdować by długo trzymała
Dopiero co kupiłam ten telefon więc mam czas na obsługę, ale jeśli ktoś udzieli mi wskazówek będę wdzięczna
Witam serdecznie,
Skoro masz nowy telefonik , to jak już Ci się rozładuje bateria, to wepnij go pod ładowarkę i 3maj do bólu aż już nie będzie chciał się ładować . Co do obsługi i ustawień, to przede wszystkim na spokojnie..czytaj komnikaty co w danym momencie ustawiasz no i oczywiście jak masz, to przestudiuj sobie instrukcje obsługi, żebyś w pełni mogła wykorzystać możliwości swojego nowego telefonu, używać super skrótów itp.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.