GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
jak właczyc usługe zeby przesyłało wiadomosci z innego tel do mego tyle ze na karte . wszystko mam ustawione i przełaczone a krzyczy "zbyt mało pamieci"
Macia dzieki za odp. ale mam b. duzo wolnej pamieci- cały czas sprawdzam nawet kupiłam 1GB i co... jak chce z innego tel przesłac to mi wrzeszczy ze za malo mam wolnej... nie wiem ocb..moze temu ze nowka? i cos zablokowane? ehhhh
ps. jaki masz model tel? tez lg kg 290?
Witam serdecznie,
Ja osobiście mam N91 4GB .
Co do kabla to zapytaj w komisie GSM który będzie pasował - który ma taką samą wtyczkę jak potrzebujesz. Powiedzą Ci na bank . Co do fazy z tą pamięcią..poszukaj w ustawieniach telefonu którą pamięć ma ustawioną domyślnie..czy pamięć telefonu czy kartę pamięci ?? Jak telefonu to zmień na kartę pamięci i będzie hullać
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.