GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lut 06, 2008 17:19 Nokia 6233 zepsuta ?
Witam, mam nokie 6233, niestety zaczęła się psuć ;/ Objawia się to tym że telefon się zawiesza, wyłącza. Np pisze sobie sms'a skończyłem, wysyłam, naciskam czerwona słuchawkę, nic, kasuje cały sms, probuje wyjść nie da się, wtedy muszę wyciągnąć baterie. Inny przypadek, telefon działa, po chwili zamiera, pulpit jest pokazany,ale telefon nie reaguje na klawisze, pomaga znów wyciągnięcie baterii.
Może to zabrzmi głupio ale zauważyłem że telefon zaczął się psuć od chwili gdy podłączyłem karte pamięci do komputera, a mam wirusa, który się wrzuca do autorun'a pendrivow itp, czy takim wirusem mogłem uszkodzić telefon ?
Witam, to znów ja, probowalem uaktualnic soft, ale nie da sie ;/ po prostu pisze ze proba sie nie powiodla, sprawdzilem na innym komputerze, jest to samo ;// co moze byc tego powodem ?z gory dzieki za odpowiedzi
Witam serdecznie,
..sam raczej tego nie zrobisz..podejdź do autoryzowanego serwisu Nokii i poproś, żeby Ci to zrobili, a jeżeżli nie masz takowego, to podejdź do serwisu-komisu GSM i chłopaki Ci wgraja najnowszego softa bez problemu - maja do tego odpowiedni sprzęt
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.