GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
śmiejcie sie śmiejcie!!. ja mam coś takiego . wystraczy się zarejestrować na stronie www.mobileclub.pl . Wszędzie o tym piszą !!! I to nie jest zadne oszustwo!!! Poprostu wysyłają ci sms-y ,za które masz punkty. w przeliczeniu za 1 sms- 10 pkt. potem wymieniasz na nagrody (dzwonki, tapety , doładowania konta). Jak uzbierasz 1000 pkt to możesz doładować konto kwotą 50zł. to wychodzi średnio co 2 tygodnie. AHA!!! jakbyś się rejestrował to w polu "login osoby polecjącej" wpisz michalzw
I PAMIĘTAJ!!! NIC NA TYM NIE TRACISZ!!!
nie zapomnij mieć w czasie rejestraji włączonego telefonu i jak będziesz podawał dane: przykładowo że mieszkasz w warszawie to nie możesz podać że miejscowość w której mieszkasz liczy np. poniżej 5000 osób. wtedy zablokują ci konto i lipa z twojej roboty. więc muszą być jakieś wiarygodne dane
POZDRAWIAM
PIOTRK
m Gość
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 19:22
dużo sms-ów nie przysyłaj,ą
Kleo Gość
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 12:18
dokładnie, też ich mało dostaję
aśka Gość
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 10:36
może i są ddarmowe doładowania ale na pewno nie w mobile club jak już się zbierze punkty to nie chce się nigdy otwierać stronka i u moich wszystkich kolegów jest tak samo trzeba szukać darmowych doładowań może się znajdą
Gość
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 12:31
oj ludzie www.mobileclub.pl => ta strona to ładny kit
a doładowania :> heh jak sobie karte kupisz to sobie doładujesz
Pozdor
kamil Gość
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 11:50
sa do tego specjalne programiki. wiem bo mój kolega taki ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.