GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 02:48 Nowosc czy sprawdzony? poradzcie..
Chce sobie kupic telefon.. Sony Ericsson.. Ostatnio przy zakupie natknalem sie na nie za dobry telefon W580i.. i teraz uwazam na SE.. przed zakupem chce wiedziec ze mi nie popekaja wszystkie klawisze.. albo cos w tym stylu. Mysle o SE w890i co o nim sadzicie? Prosze sie udzielac kto mial albo ma ten telefon sa jakies zle cechy tak jak w W580i? Mysle tez o W810i. ale to tylko wtedy gdy W890i bedzie mial duze wady.. Prosze o odpowiedzi.. z gory big thx.
___
Nokia 5310 - mam i opowiem drobne wady telefonu. 1. Szybka (2 przypadki u znajomych) nie wiem jak to opisac. ale to taka kreska na ekranie jakby byl wyswietlacz stluczony.. ale telefon nadal dziala. 2. wylaczanie sie telefonu podczas odtwarzania mp3 czytalem jak zapobiec .. konwertujesz mp3 do acc powinno pomoc. nie sprawdzalem. 3. po upadku.. chyba sie soft spiepszyl telefon sie resetuje nonstop nie moge nic zrobic. to tyle. mam nadzieje ze troszke pomoglem.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 21:09
Witaj!
Powiem Ci krótko. Wybierz cokolwiek innego tylko nie se. Wszystkie se są niemal takie same, niczym sie prawie nie różnia. A poza tym są kiepskie zarówno pod względem wytrzymałości jak i funkcji. Radze wybrać coś innego, no chyba że uparłeś sie na se...
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Witam serdecznie,
Soft nie wysypał się od upadku - TO NIEMOŻLIWE !! Uszkodziła się najprawdopodobniej płyta główna, procesor lub coś z elektroniki..
Co do wyboru telefonu - SE odradzam tak jak koledzy wyżej. Wadliwe telefony..w każdym modelu coś jest nie tak..jeszcze żaden z modeli SE nie został w 100% dopracowany ...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.