GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Mam LG KU990 i chciałem do niego kupić karte 4GB Micro SDHC ale niewiem czy ten telefon obsłuży tak dużą karte i format HC bo w danych techniczynych pisze że max 2GB.
witam serdecznie,
..nie ma szans żeby obsłużył kartę 4GB..uwierz mi, że nawet jak wsadzisz mu kartę 2GB to będzie bardzo zamulał, zwieszał się i długo otwierał aplikacje..
Proponuję 1GB..wtedy będzie działał bez zarzutu..
Pozdrawiam
witam serdecznie,
..nie ma szans żeby obsłużył kartę 4GB..uwierz mi, że nawet jak wsadzisz mu kartę 2GB to będzie bardzo zamulał, zwieszał się i długo otwierał aplikacje..
Proponuję 1GB..wtedy będzie działał bez zarzutu..
Pozdrawiam
Dzień dobry.Mam kłopot ,a widzę że potrafisz pomóc,mamLG 990 i nie potrafię znależć
tam emotek.
Na pewwno gdzieś są ,ponieważ kiedy ktoś wysyła je do mnie to pojawiają sie wspaniałe.
PLISSSS!daj znak!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.