GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 15:34 Problem z orange freedom 1mb
Witam. Panowie mam taki problem mam modem ZTE 852 na modemie link pali się ciągłym swiatłem komunikat ze modem jest podłączony otwieram przeglądarkę otworzy się 1/2 strony google i koniec nic więcej internet ani ruszy, porzyczyłem od kolegi komputer i śmiga ideał na moim koncie oczywiście a więc wina w moim komputerze, dodam że po reinstalce systemu (taki sam system jak u kolegi ) robi to samo,wczoraj był też serwisant z tp i na jego laptopie tez śmiga. Co moze byc winą że na w moim komputerze nie działa może coś z usb ale wykrył modem, pendriva i inne, może coś z płytą główną asrock?
Problem rozwiazany , komputer nie bardzo chciał pracowac z tym modemem, po podłączeniu modemu z neostrady sagem eszysko jest ok
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 10:06
miałam ten sam problem... zmieniłam modem na thompson speedtouch pożyczony od kuzyna i wszystko jest ok. Ten modem ZTE to podobno jakieś chińskie g***o
W ogóle denerwujące jest to, że neostrada nie ma oprogramowania na vistę. No chyba, że coś się zmieniło, a ja o tym nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.