GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 13:19 Przedłużenie umowy w erze
Witam. Posiadam telefon w erze.
4 lata temu wziąłem abonament za 30 zł w którym było 40 minut.
Po 2 latach przedłużyłem umowę i nie wziąłem telefonu i dostałem kolejne 40 minut za tą samą cenę abonamentu.
Teraz wchodzę na stronę i loguję się do swojego panelu i mam tam informacje ze mogę zmienić telefon.
Jeżeli zmienię telefon będę miał w abonamencie za te swoje 30zł 70 minut a teraz mam ich 80 za tą samą kwotę.
Zastanawia mnie czy biorą pod uwagę to, że jestem już z nimi 4 a nie dwa lata. Jeżeli tak to trochę sobie ze mną lecą.
Jest tak jak zrozumiałem? Jeżeli wezmę telefon to będę miał 10 minut mniej?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:31
W końcu w jakiś sposób musisz spłacić ten telefon prawda? .
Najlepiej zrywać z nimi umowę gdy Ci się kończy a później podpisać nową na numer który miałeś wcześniej. Masz najnowsze promocje i do tego telefony za grosze.
Na obecnych klientach operatorom gsm jak i telewizji cyfrowych nie zależy. Możesz być u nich 10 lat a i tak ważniejszy będzie nowy klient.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 16:53
Zostaw temat... umowa przedłuży ci się na czas nieokreślony na starych warunkach, i zawsze będziesz mógł ją zerwać, a telefon kup sobie sam za swoje i nie będziesz musiał go przez dwa lata spłacać.
_________________ "Nie dyskutuj z głupcem, bo ściągnie cię na swój poziom i pokona doświadczeniem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.