GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 20:00 Nokia 6290 - problem (baardzo proszę o odpowiedź)
Całkiem niedawno zakupiłam sobie Nokię 6290, jednakże, niestety, poluzowały mi się "klapki" zasłaniające wejścia do słuchawek i ładowarki. Jedna z nich (od słuchawek) oderwała się zupełnie i została sama guma, na której się trzymała. Stąd moje pytanie - JAK to naprawić? Kupić nową obudowę? A może znacie jakąś stronkę, na której można tą ową zgubioną część zamówić?
Z góry bardzo, ale to bardzo dziękuję za odpowiedź.
Witam serdecznie,
Może być problem z zamówieniem tych małych pojedyńczych elementów, ale proponuje podejść do jakiegoś DOBREGO serwisu - komisu GSM i zapytać, czy są w stanie zamówić Ci te drobne części, a jeżeli się nie uda, to proponuję wymienić całą obudowę. Ten model tak ma, że elementy maskujące często się luzują, obrywaja, lub poprostu gubią nie wiadomo gdzie .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.