GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: motorola, pomocy, problem, z8

MOTOROLA Z8 PROBLEM POMOCY
Autor Wiadomość
woojtass88
Nowy(a) na forum


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 13:52   

No i doszukałem sie dziekiza pomoc ziomiwan . A mam jeszcze jedno pytanie da sie ogladac filmy na motce z8 na pelnym ekranie ? pozdrawiam :mrgreen:
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 29
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 17:10   

Tutaj masz CorePlayer:

Kod:
http://rapidshare.com/files/172433392/CorePlayer_UIQ3_1.30_FULL_FIX.zip
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:47   

woojtass88, da się oglądać filmy na całym ekranie. W normalnym odtwarzaczu z telefonu można to normalnie zrobić jak i z CorePlayer ale on spowalnia bardzo pracę tzn jeśli otrzymasz sms podczas oglądania przez niego to będzie się zacinać, również gdy będziesz przez niego słuchać muzyki i dostaniesz smsa to będzie się ona zacinać i piszczeć.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
woojtass88
Nowy(a) na forum


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 20:23   

Dziękuję i pozdrawiam :grin:
 
     
riddickk 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 02 Lut 2008
Posty: 5
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 22:25   

Wgrałem tego softa FoxMod. Wszystko jest ok, ale przy sms-ach przy wypisaniu czasami 90 znaków czasami 130 telefon chce mi wysyłać sms-a jako dwa. Wy też tak macie? Wiecie co to może być? Patrzyłęm do ustawień czy jest opcja zmień ilość znaków w sms-ie ale nic takiego nie znalazłem.
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 00:36   

Jeśli używasz takich znaków jak "ą, ę, ć, ś..." to smsy będą bardzo krótkie i będą wysyłane jako więcej.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
riddickk 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 02 Lut 2008
Posty: 5
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 15:52   

DZięki :)
Zauważyłem jeszcze jedną dziwną rzecz, otóż gdy chcę zrobić zdjęcie to mi wyłancza i restartuje koma :/ gdy już się włączy to normalnie się da zrobić. Wiecie co to może być? (podczas włanczania menu zdjęć przebłyskuje mi logo swiismanagera)
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 17:34   

Hehe czeka Cię zmiana softu w Z8. Miałem ten sam problem, ale po zmianie softu wszystko chodziło idealnie. To logo swissmanagera to normalne. Możesz go usunąć ale daje Ci wiele dobrego w telefonie.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
riddickk 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 02 Lut 2008
Posty: 5
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 22:00   

W oryginalnym tak miałem, zmieniłem na Foxmoda i dalej to samo. Teraz zmieniłem na tego:
SE8891AXXW1_Retail_Poland_250308_2288c8_bu_1.0_1.2_2388c8_b_3132008954.sbf
i narazie jest wszystko ok.
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 00:07   

Ja też w oryginale tak miałem. Modów nie wgrywaj bo nic nie dają.
Jedynie sprawdzone softy. Jakby co to pisz to znajdę Ci najnowszy i najlepszy ;) .
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
ronnie1029
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Sty 2009
Posty: 3
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 21:17   

Witam.Po wyłaczeniu telefony naciskam ta kabinacje przyciskow i nic sie nie dzieje moze ktos mi pomoc:D
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 00:07   

Jeśli zrobisz tak jak jest napisane to napewno zacznie się dziać. Musisz JEDNOCZEŚNIE ani sekundy później wszystko wcisnąć. A jeśli nie to sam tego nie zrobisz i musisz zaliczyć serwis.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
ronnie1029
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Sty 2009
Posty: 3
Wysłany: Śro Sty 28, 2009 20:05   

Hehe i nie zrobilem sam. Zaniosłem do komisu :) . Moze byc ktos tak dobry i zapodac link z jakis odtwarzaczem muzki do motki ? :) Z gory thx :)
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:52   

CorePlayer ściągnij sobie, znajdziesz od razu na googlach. Ale on ją trochę zamula, a jaki inny niewiem... Musiałbyś poszukać na jakiejś stronce tego symbiana.
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
ronnie1029
Nowy(a) na forum


Dołączył: 24 Sty 2009
Posty: 3
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 09:39   

Acha chcialem sie jeszcze zapytac zy w MOtce Z8 da sie ustawic tapete na całym ekranie bo jak ja ustawiam tapete to u mnie tylko na czesci telefonu jest nie na całym ekranie. Moze ktos mi powiedziec jak to zrobic zeby byla na całym ?
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>