GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: motorola, pomocy, problem, z8

MOTOROLA Z8 PROBLEM POMOCY
Autor Wiadomość
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Lut 04, 2009 00:13   

Tapete ze zdjęcia które zrobiłeś czy tapete z czegoś z neta?? Do niej musisz mieć z tego co pamietam obraz w kształcie wyświetlacza czy czyli bardziej rozciągnięty w pionie. A ze zdjęcia, musisz telefon trzymać prosto a nie na boku. Głupi telefon...
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
rafal 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 2
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 17:41   

mam problem bo nie moge zainstalowac na motoroli z8 tego programu do odtwarzania fimów na całym ekranie.. tzn tego CorePlayer'a . jak próbuje zainstalowac to mi wyskakuje info ze komponent nie przeszedł testu zabezpieczen.. co zrobic??
:neutral:
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 21:00   

A czy instalujesz go przez program motoroli który instalujesz na komputerze??
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
rafal 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 2
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 22:35   

nie.. wgrywam na karte pamieci.. wkladam do tela i instaluje.. bo plytki do kompa nie mialem z oprogramowaniem... :sad:
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 15:22   

No to tak nie zainstalujesz. Musisz mieć oprogramowanie do kompa i przez nie wrzucać inaczej nie zainstalujesz nic na nim.
Oprogramowanie masz tutaj
Kod:
http://direct.motorola.com/motography/pccd_vista_32.asp
a sterowniki masz tutaj
Kod:
http://www.tuttomotorola.eu/Programmi/P2k_Driver_Motorola_EU_Driver_Installation_v2.9.0.0.rar

Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
domin240492 
Nowy(a) na forum
motka Z8


Dołączył: 10 Mar 2009
Posty: 2
Skąd: okolice Kielc
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 17:56   

Witam. Jestem poraz pierwszy na tym forum i nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie ale zapytam a mianowicie chodzi mi o to że posiadam motorole z8 i zacieła się wyjołem baterie włożyłem włączył sie i pokazuje czarny ekran i stan bateri tylko czy to wina oprogramowania ??? Licze na szybką odpowiedz pozdrawiam
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 19:29   

W jakim sensie się zaciął?? Nie ładuje oprogramowania w ogóle po włączeniu??
Jeśli nie to na 99% wina soft którego instacja trwa 15minut maksymalnie.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
domin240492 
Nowy(a) na forum
motka Z8


Dołączył: 10 Mar 2009
Posty: 2
Skąd: okolice Kielc
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:19   

wogóle po włączeniu nie ładuje tylko tak jak pisałem wyżej pokazuje poziom baterii
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Mar 11, 2009 00:07   

W takim razie musisz zmienić soft. W temacie o Motoroli z8 opisałem dokładnie co trzeba zrobić. Zapraszam do lektury :)
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
Rejo
Nowy(a) na forum


Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 13:28   

Witam. proszę o pomoc !!! Mam motorole Z8 i padł mi soft lecz nie moge go wgrac tak jak jest to opisane. Dokładniej mowiac nie moge wykonac punktu : 3." wyłączasz telefon... wciskasz *,# i przycisk włączania jednocześnie... i pojawia ci się niebieski obraz z napisami... " nie moge wyłączyc telefonu gdyz on sam sie włącza nie reaguje na klawisze co uniemozliwia wylaczenie go po automatycznym wlaczeniu teraz lezy z wyjeta bateria po wlozeniu odrazu wlacza sie i zaczyna migac roznymi kolorami, CO ROBIC ?
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 20:31   

Gdy tylko wkładasz baterię, to wciśnij * i# JEDNOCZEŚNIE. Bo jak wnioskuję z Twojej wypowiedzi od razu po włożeniu baterii się włącza tak?
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
Rejo
Nowy(a) na forum


Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: Śro Mar 25, 2009 15:13   

udalo mi sie wreszcie wlaczyc ten niebieski ekran :) zaraz bede prubowal wgrac nowego softa
 
     
schweni190 
Nowy(a) na forum


Wiek: 31
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 3
Skąd: wałbrzych
Wysłany: Śro Kwi 08, 2009 13:45   

Witam mam problem z moja motka. Mianowicie cos sie z nia dzieje nie tak obraz skacze i czasami sie wylacza raczej nie jest to soft. Bylem u chlopakow z komisu i powiedzieli ze oni mi nie pomoga bo moze to byc albo tasma albo co innego a oni nie sa pewni. Czy ktos mial podobny problem. Prosze o pomoc
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Kwi 08, 2009 17:50   

Telefon się wyłącza? Opisz dokładniej problem to powiem Ci czy to taśma czy soft.
Pozdrawiam
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
schweni190 
Nowy(a) na forum


Wiek: 31
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 3
Skąd: wałbrzych
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 22:01   

Przy włączeniu telefonu czasami sie wyłącza ale nie zawsze. Jak juz zaskoczy i dziala normalnie, to bardzo czesto obraz skacze i nic nie mozna na ekranie zobaczyc. Na poczatku jak tak sie dzialo to wystarczylo go lekko wygiac a teraz juz niestety tak nie idzie zrobic.
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>