GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 11:45 Tele złodzieje
a wiec ciekawi mnie kiedy telekomunizacja wprowadzi szybszy internet ponoc planuja 2 MB/s za ok. 140 zł + Vat szkoda że chello ma za 200 zł 4 MB/s
mam cichą nadzieje iż niedługo na polski rynek wejdzie jakaś konkurencja dla TPSA
niestety to mało prawdopobone bo wkoncu TP to monopolista
_________________ eeee.....ale ocho chodzi
misio jogi Gość
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 13:20
Zdaje sie że 2MB/s telekomunikacja juz wprowadziła w neostradzie, ciekawe jak to sie sprawdza w praktyce
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 19:43
ładnie śmiga oki ale czemu tak drogo
w chello jest jakaś promocja niznam detali ale i tak było tanijej
_________________ eeee.....ale ocho chodzi
adriano Gość
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 22:54
mam sdi za ponad stówę i chciałbym skorzystać z internetu ale internet się zaciął, za taką kasę to chciałbym korzystać z internetu.
Gość
Wysłany: Śro Lut 15, 2006 11:53
mam 2mb od grudnia i powiem szczerze ze jest dobrze w roznych godzinach i wacha sie transfer nawet spada do 200kilo wiec 10cio krotnie spada w godzinach 17-23 w tyg a i sobota i niedziela prawie caly dzien
biora za duzo userow neo na slabe rutery itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.