GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Jakoś reklamować się trzeba
hipermarket Carefour także otworzył swoją sieć - chyba się nazywa MOVA i doładowania są z zakupów. Nawet się trochę zainteresowałem bo robię tam zakupy
Ale jak wszędzie - taryfy są podobne...
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 17:36
Bardzo fajna akcja promocyjna, z całą pewnością pierwsza tego typu w Polsce. I bardzo ciekawa. Poza tym bardzo fajne nagrody są jeszcze do zgarnięcia, a w zasadzie wyjazdy, ciekawe tylko za co. Hmmmm....
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Ja tej reklamy na oczy nie widzialam... w ogole to zaczyna sie robic coraz bardziej komiczne.... a moze by tak towarzystwo ubezpieczeniowe, albo bank prowadzony pod patronatem jakiegos Marsa Twixa czy innego Bounty? ech... kombinuja, ale widocznie sie oplaca
Avon też ma własną sieć ostatnio oglądając katalog się natknęłam. MyAvon się nazywa i mają masę promocji na kosmetyki dla abonentek, niestety nie wczytałam sie na jakiej zasadzie są doładowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.