GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 14:39 Telefon z klapką dla mamy
Witam, potrzebuję pomocy w wyborze telefonu dla mojej mamy. Aktualnie używa samsunga x480, ale jest już po przejściach i czasami zawodzi .
Dużych wymagań nie mam, żadnych super bajerów mieć nie musi gdyż i tak nie będą one używane. Ma być prosty, łatwy w obsłudze z czytelnym wyświetlaczem, wyraźne i duże klawisze. I co ważne, musi być z klapką
Czekam na jakiekolwiek wskazówki i podpowiedzi.
Pozdrawiam.
Telefon interesujący, jednak wygląda nieco archaicznie
poszperałem trochę, co byście powiedzieli na takie:
- Samsung E2210B
- Samsung GT-S3600
- Sony Ericsson Z320i
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 18:56
S3600 jest bardzo dobrym telefonem z klapką, problemów z nim nie powinno być. Jeszcze jedną dobrą propozycją z klapką jest samsung U300 jedyny jego minut to brak slotu kary pamięci ale mamie wątpię że coś takiego jest potrzebne. Jest cienki, ładny i bardzo dobry.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Właśnie S3600 jest jak na razie moim faworytem spośród wszystkich oglądanych i możliwe, że na niego się zdecyduję. Jednak teraz wpadła mi jeszcze w oko Nokia 7070 Prism, bardzo oryginalnie wygląda, nie posiada żadnych bajerów przez co chyba nie będzie skomplikowana i większość opinii, które czytałem są bardzo pozytywne i jako telefon tylko do rozmów sprawdza się znakomicie. A co Wy sądzicie o tym telefonie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.