GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Dzis kupilem telefon samsung s7220 i mam dosyc malo ale uciazliwy dla mnie i mojego budzetu problem, mianowicie...nie odpodal joysticka jest prawy klawisz i o niego chodzi. Przykladowo po odblokowaniu klawiatury przypadkowo w niego klikne (tj.prawy klawisz) wchodzi mi w plus.pl i to jest kosztowne nie bardzo ale zawsze. Moja prozba jest nastepujaca: Czy ktos wie jak i czy wogole moge zmienic na inna funkcje moja obecna ktory sie wlasnie pod owym klawiszem znajduje???
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:49
Może poprostu zmień ustawienia internet tak aby nie mógł się połączyć? Ustawienia przeglądarki i profile. W profilu pozmieniaj dane na jakiekolwiek i niepowinien się łączyć.
W ustawieniach możesz też poszukać czegoś takiego jak "klawisze funkcyjne" lub "przyciski funkcyjne".
Albo wykup sobie pakiet 25mb za 5zł i bez obaw możesz korzystać z sieci oraz nie bać się o koszta.
Ale chyba połączenie ze stroną domową jest darmowe coś mi sie obiło o uszy gdzieś.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Mam ten sam problem ale to wogóle nic nie pomaga. Bardzo mi zależy aby nie było tej funkcji. Jeżeli ktoś wie jak to usunąć byłoby miło jakby się podzielił wiedzą
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Wrz 30, 2009 17:10
inez86- jeśli zmieniłeś ustawienia aktywnego profilu internet czy też wap.
Lub w zależności od operatora, wyłączyć internet poprzez konto internetowe u operatora, bądź zadzwonić do BOK i poprosić o wyłączenie funkcji internet dla danego numeru.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.