GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 17:07 Kradzież zdjęć z Lg-możliwe?pomocy!
Witam wszystkich.Ostatnio wyładował mi sie telefon a ponieważ byłam w centrum i potrzebowałam tel,oddałam go do ładowania w tzw szczęce z kartami do ładowania i akcesoriami.Pomijam fakt,ze pewnie nie był ładowany oryginalną ładowarką to \znikneło mi pare zdjęć i filmów co najlepsze z moim dzieckiem(przypadek?),zaznaczam ze telefon(Lg Secret)był wyłączony.Czy możliwe jest,ze podczas ładowania zostały skasowane zdjęcia,skradzione?Jesli tak to zgłosić na policje?
dziękuje Ci bardzo za odpowiedź:)a jeszcze takie pytanko czy to było przyczyną,ze telefon został podładowany nieoryginalną ładowarką?jaka była przyczyna?zauważyłam również,ze aparat nie robi zdjęć,tzn wykonuje ale potem ich nie zapisuje?czy to tez jest w ustawieniach?co musze zrobić,oddac do serwisu?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 22:49
Napewno winna nie jest ładowarka. Możliwe, że telefon upadł Tobie lub osobom które ładowały go. Zniknięcie jakiś plików może być spowodowane uszkodzeniem softu, bądź uszkodzeniem elektroniki w telefonie.
Napewno nie stało się to przez ładowarkę, no chyba, że zrobiła zwarcie ale wtedy w ogóle nie działałby.
A czy jesteś na 100% pewna, że miałaś te pliki na telefonie??
A czy w telefonie masz założoną blokadę? Nie mówię o PIN bo to nie problem bo wystarczy włożyć inną kartę sim, choć on chyba i bez karty się uruchomi.
A policja? Nic tu nie zdziała, bo co powiesz? Że zniknęły Ci zdjęcia z telefonu? Nic nie zrobią.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.