GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Siema, tak sie rozgadałem z koleżanką Ze pakiecik 500 sms starcza nam na niecałe 2 dni, ona nie ma kasy na koncie i chcialbym jej wypupić pakiecik, czy istnieje taka możliwość ??
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 22:57
bepr0 jeśli ty lub ktoś z twojej rodziny macie abonament to nic prostszego ,wystarczy jej podładować telefon o potrzebną sumę z abonamentu,jeśli nie pozostaje ci tylko kupić kartę lub kod doladowujący .
Jest jeszcze możliwość podładowania online http://www.era.pl/pl/indy...o/jak_doladowac
Ile razy na miesiac mozna ten pakiet kupic ?? Bo kupilem juz raz teraz jak chce kupic to nie pobiera mi kasy z konta, a napis ze usluga zostala aktywowana sie pokazuje a jak sprawdzam stan konta sms to napisane ze nie mam :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.