GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam. Mam problem z Avilą, a mianowicie chodzi o opcje Bezpieczeństwa. Dzisiaj ściągnęłam sim-lock'a i po odebraniu go z serwisu nie mogę ustawić blokady telefonu, blokady SIM, blokady prywatności itd. Kiedy wpisuję swoje hasło, które miałam przed oddaniem go do serwisu wyświetla się komunikat "Hasło SIM" - tak jakbym wpisywała złe, co jest niemożliwe. Może mi ktoś pomóc, powiedzieć co mam zrobić w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.