GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 19:20 Czy to dobry wybór ?
No to jedziemy : D.
Zacznijmy od tego, że mam sonny ericssona c702 i chciałbym go wymienić na LG KU990, lecz nie wiem, czy to dobry wybór : P.
Mógłby mi ktoś doradzić ?
Aha, jeszcze jedno. Telefon który mam na oku (lg ku990) ma blokadę sim-lock na play, a ja posiadam plusa. Czy play współgra z plusem ? Tzn. czy będę mógł używać normalnie plusa na tym telefonie, bez koniecznosci ściągania blokady : D?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 19:29
Chyba jasne, że nie będziesz mógł skoro ma on blokadę simlock na Play...
Ale Play ściąga simlocka za darmo ze swoich telefonów, trzeba mieć dowód zakupu itp.
Jednakże KU990 jest bardzo słabym telefonem. Nie polecam go ze względu na chociażby słabo działający dotyk jak i słabą jakość zdjęć.
O niebo lepszy jest LG GT500 lub Samsung Avila.
P.S.
Nigdy nie zaczynaj postów od "No to jedziemy "
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.