GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Mar 03, 2010 23:53 Nokia 2730classic czy 5130Xpress Music?!
Mam ogromny dylemat, którą wziąć, a jestem kompletnym laikiem w sprawach telefonów. Którą polecacie? Chodzi mi o normalne użytkowanie, dzwonienie słuchanie radia nie więcej niż 30 min dziennie, dużo pisania smsów. Zależy mi, żeby bateria długo trzymała a o baterii w 5130 zdania są podzielone. Jak jest z bateriami w tych telefonach? wizualnie wolę 5130,ale jak mam ją co 2 dni ładowac, to dziekuje...bede wdzieczna za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.