GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 13:42 jaki opertor w ofercie dla firm? czy warto?
Witam
zastanawiam sie nad wyborem taryfy dla firm (Abonament w wysokosci do 100 zl)
Zalezy mi na duzej ilosci minut w przystpnej cenie i telefonie z klawiatura qwerty.
Przyznam szczerze , ze jestem laikiem, mozecie doradzic jakiego operatora/ taryfe wybrac i dlaczego?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 18:40
Myślę, że najlepszy będzie Plus, bądź Era, bo mają chyba najlepszą ofertę i dobre telefony z QWERTY np. BlackBerry który w segmencie telefonów biznesowych niema sobie równych.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
dzieki za podpowiedz. Jesli chodzi o telefony to czy mini n97 mozna zakwalifikowac pod telefon biznesowy? tez biore ten model pod uwage , jest za 1 zl w taryfach optymalnych orange
pytanie tylko czy te stawki sa konkurencyjne , albo czy mozna dobierac jakos pakiety?
http://www.orange.pl/port...ew_corpo_orange
ostatnio duzo wyszlo tych promocji, stad moje pytanie
w takim razie poczekam, zeby faktycznie moc porownac oferty, choc przyznam szczerze ,ze boje sie zeby mnie nie ominela ta promocja pomaranczowych , taryfy byc moze beda podobne, ale glownie chodzi mi o model mini n97,a poki co chyba pod tym wzlgledem przoduje..
ziomiwan jesli chodzi o nokie , to chyba podejscie indywidualne, bardziej skupilam sie na fakcie , ze na chwile obecna przoduje ze wzgledu na promocje, przynajmniej tak mi sie wydaje..
Nie orientuję się za bardzo w innych ofertach firm, ale w nowej ofercie Ery, tej która jest aktualnie reklamowana płaci się 1 grosz za minutę w Erze i 10 groszy za minutę do innych sieci, tak więc stawki bardzo atrakcyjne.
a jak jest z netem? Przypuszczam , że jest do wykorzystania jakiś transfer danych, tak? A jeśli zaopatrze swoje biuro w mobilny net - tzn bussines everywhere, to będzie można z tego korzystać w telefonie? czy trzeba wykupupywać jakąś dodatkową usługę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.