GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam. Chciałbym się do Was zwrócić z prośbą o pomoc. Posiadam karte SIM z bardzo łatwym numerem 880 xyx 880. Mam go już 6 lat a na karcie widdoczne są zarysowania. Mimo to karta działa bardzo odbrze i nie miałem żadnych problemów technicznych.
Czy sprzedaż takiej karty jest możliwa, czy ludzie będa chcięli ją kupić? Załóżmy że chciałbym wystawić ją na allego.. Ile ten używany numer jest warty? Prosze o pomoc
Nie jest to ten numer, lecz środek różni się tylko od reszty. Tak jak zaprezentowałem na schemacie (880 xyx 880). Tylko moje pytanie jest następujące:
Czy można sprzeać numer bez problemu, nawet gry karta jest porysowana i używana wiele lat? Numer ten mam niemal od początku istnienia firmy Heyah, więc nie ma się co dziwic. Ale czy ludzie zechca kupic taką używkę?
dwie są te same tylko ta w środku jest inna.. ale nie no, patrzyłem na allegro to takie tez chodzą.. chodziło mi tylko o to czy numer ten można sprzedać tez jako taką używkę dzieki za info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.