GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 16:40 Pochwalmy się swoim sprzętem !!
Witam Sam jeszcze nie posiadam radia, bo nie mam auta, ale jak będę miał to napewno zakupie. Proponuję, abyście Wy Drodzy koledzy pochwalili się swoim CB !!
Piszcie również czy polecacie swój sprzęt !!
_________________ Niektórym interesom sprzyja znalezienie prawdy, innym jej niszczenie.
Marta [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 18:11
a kolezanki też mogą?
no to jak już pisałam wcześniej - INTEK M720+ do tego antena MIDLAND 145
ja mam tti + antena 30 cm. bardzo dobrze zbiera z powierzchni jakichs 2-5 km w zależności od rożnych czynników. w wawie dłuzsze anteny bym nie chciał bo bym chyba zgłupiał słuchajac tych wszystkich frików jezdżących po mieście:)
Ja mam Radio CB INTEK M-760 PLUS "wszystkomające";) Dostałam od męża, bo czasem pożycza mój samochód, a ze swojego służbowego auta nie może przekładać do mojego. Więc "dostałam" prezent;) ale połknęłam haczyk, jeżdżę i co chwilę wybucham śmiechem z ulicznego slangu;). A tak serio, to całkiem przydatne urządzenie, polecam sobie sprawić wszystkim, którzy podróżują i mają ciężką nogę.
Własnego również nie mam, ale mój tata kupił sobie niedawno radio CB INTEK M-490 Plus 40 kanałów AM/FM za 255 zł. Pamiętam, że razem ze mną przeglądał ofertę Wasserman.pl, gdzie mają też kilka CB Intek, ale w tańszej cenie, jeśli ktoś woli/musi mniej wydać.
Po ostatnim polowaniu i 14 zarobionych punktach w ciągu jednego tygodnia postanowiłem nabyć CB, obecnie jestem w posiadaniu: CB M-TECH LEGEND III, zaważyła na tym głównie dobra cena, sprzęt spełnia swoje przeznaczenie i oto chyba chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.