GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 23:42 Uszkodzony wyświetlacz HTC Wildfire
Mam trochę nietypowe pytanie. Zakupiłem właśnie na alledrogo telefon HTC Wildfire, i nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem. Przez całą aukcję wszystko wydawało mi się OK, ale dopiero później, po wygranej aukcji zastanowił mnie cień na wyświetlaczu, czy jest to tylko odbicie jakiegoś obiektu, czy to walnięty wyświetlacz? Oto zdjęcie:
Może mnie ktoś upewnić? Wiem że trochę późno, ale może lepiej wszystko odkręcić póki nie wysłałem przelewu? Dodam tylko że w aukcji nie ma żadnej sugestii że jest uszkodzony wyświetlacz, a ja jestem początkujący w smartfonach.
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 17:45
Gdzie ty tam widzisz jakieś uszkodzenie? To fioletowe co się odbija w wyświetlaczu, to to samo co stanowi tło zdjęcia (jakaś taka dziwna figura).
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Jestem już po odbiorze telefonu, i rzeczywiście wszystko OK z wyświetlaczem, ale takie myśli człowiekowi przychodzą do głowy gdy kupuje się coś po niskiej cenie, gdy nówki chodzą nawet po dwukrotnie wyższej cenie. Sęk tkwił w tym, że telefon jest sprowadzony, ma angielskie menu i ładowarkę, co w niczym mi nie przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.