GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 18:18 Telefon do 1000-1300
Witam, poszukuje telefonu przede wszystkim do internetu yt, jakieś gierki na stronach itp. multitouch ofc. 3g żeby miał(ale chyba maja te nowe;d)
dalej wifi to wiadomo, te podstawowe pierdoły, zęby był również do filmów good, muzyki tez ale bez przesady ofc;d no żeby pisanie sms było w miarę łatwe;p żeby nie był bardzo mały wyświetlacz, no i qwerty chyba tak to sie nazywa;d
Mozna podać również telefony droższe niż cenę podałem.No i bateria w miarę.
myślałem o htc hd2 kumpel ma ale bateria tam jest słaba z lekka..codziennie musi lądować.
myślałem również o samsung wave ale czy Bada jest dobry? czy lepiej coś z androidem duża różnica jest?. pozdrawiam;d
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 19:05
Samsung Galaxy S lub Samsung Wave S8500, a co do BADA OS i porównania obu telefonów to niedawno wszystko pisaliśmy..
Wystarczyło poczytać temat w miejscu gdzie zakładałeś własny
Telefon: Samsung Galaxy S
Sieć GSM: Play Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 100 Skąd: Podlasie
Wysłany: Śro Sty 05, 2011 15:11
Jeśli codziennie będziesz używać telefonu do takich celów co wymieniłeś to i w innych telefonach bateria Ci dłużej nie potrzyma. Posiadam Samsunga Galaxy S, gdy wykonuję kilka telefonów/piszę kilka smsów dziennie to telefon ładuję raz na parę dni, natomiast jeśli siedzę w internecie, gram w gry, dostanę dużo maili to telefon ładuję codziennie - raz na dwa dni. Wszystko jest kwestią użytkowania telefonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.