GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 10:22 Carrefour też dzwoni
Robiąc ostatnio zakupy w supermarkecie zauważyłem, że też wyżej wymieniony sklep się ,,skomórkował" może są jeszcze jakieś inne tytuły, które zaczynają mieć swoją telefonię??
Czy inne sklepy zaczęły też wprowadzać swoją telefonię?
I drugie pytanie, na czyich nadajnikach Ci ,,nowi operatorzy" działają? Wzrośnie wtedy obciążenie łącz.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 20:36
Nie wzrośnie obciążenie łącz. Oni poprostu wykupują jakąś tam część łącza i pule numerów. I działają w danej sieci która i tak używałaby tego. Dlaczego miałoby wzrosnąć obciążenie łącz?? Niewiem czy jakieś sklepy wprowadzają jeszcze ale dużo tego się pojawia ostatnio...
Wydaje mi się to taką ofertą dla dzieci...
Na czyich nadajnikach? To zależy u kogo wykupią łącza. Pewnie u tego kto tańszy .
Pozdrawiam
jakiś czas temu robiłem zakupy w Carrefourze i widziałem, że MOVA cały czas działa... nawet chyba coś na paragonie jakieś minuty za zakupy były...
Korzysta z was ktoś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.