GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 14:22 nie można się dodzwonić, podsłuch(?)
Sprawa wygląda tak. Od jakiegoś czasu nie mogę się dodzwonić do mojej przyjaciółki. Gdy dzwonię jest komunikat - numer abonenta do ktorego dzwonisz jest niedostepny. To dziwne, bo wszyscy inni mogą do niej normalnie dzwonić. Podejrzewam, że to może być jakiś podsluch bo jej tata ostatnio założył podsluch w telefonie kilku osobom w jej otoczeniu. Jak sobie z tym poradzić? Dodam, że mam numer w heyah. Ona ma w play.
no tak, nie wiem nie znam się na tym moze cos uszkodzil itp. nimer jest dostępny bo np. z telefonu mojej mamy bez problemu mogę do niej zadzwonić. A z mojego numeru do innych też jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.