GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Mar 08, 2013 17:13 Telefon do robienia zdjęć i filmów
Poszukiwany telefon do robienia zdjęć bardzo dobrej jakości (min. 2MPix) oraz filmów o rozdzielczości VGA, z długo trzymającą baterią!
Raczej nie smartfon (wolę telefon z "systemem operacyjnym producenta" niż android), i też unikam "dotykowców".
Przede wszystkim podaj budżet jaki możesz przeznaczyć na ten cel i wtedy postaramy się coś doradzić,bez tego ani rusz... Im więcej szczegółów tym lepiej:)
A powiedz mi, czy Symbian ma to samo co Android, czyli jedna chwila nieuwagi i pobiera sam sobie aktualizacje? Bo nie mam odpowiedniego abonamentu i zbyt dużo by mnie mogło kosztować takie pobieranie aktualizacji
Cena też trochę jak dla mnie kosmiczna. Gdyby kosztował tak ze 300zeta mniej...
A poza tym to masz rację. N8 to telefon bardzo dobry jeśli chodzi o multimedia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.