GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
No to nieźle się rozpanoszyli, swoją drogą trzeba na nich uważać, bo ostatnio mojej matce włączyli jakąś usługę, za którą rachunek poszedł o parę złotych w górę, szukają chyba takich co nie wiedzą co jest grane i naciągają klientów.
Telefon: Samsung I5500 Galaxy
Sieć GSM: PLAY
Internet: GTP
Komunikator: GG , Skype
CB: -
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 13:49
Pięknie Traktują swoich klientów... Pięknie... ;/
Nie dość że najdroższa sieć to jeszcze wyzywają .:) Pan konsultant zrobił świetną reklame sieci Orange
_________________ KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'
powinieneś być wdzięczny , bo facet tobie konkretnie wyjaśnił co i jak . Ja miałem taki przypadek ,że zwodzili mnie przez prawie 6 miesięcy ( chodziło o zły rachunek = naliczyli mi potrójną kwotę niz normalnie płacę ) . Najpierw powiedzieli mi ,ze mam zapłacić zawyżony rachunek ,a nastepnie nie bedę płacił przez nastepne 3 miesiące i się zaczeła jazda ... Nie dosyć ,że przysyłali rachunki to kazali płacić za usługi z któych nie korzystałem . nie będę tego opisywał bo autentycznie za milionowym razem , jak nie wytrzymałem nerwowo , to powiedziałem im , ze to oni mają spier.... . Pomogła dopiero interwencja rzecznika praw konsumenta - czy jakoś tak to się nazywa . . Ja od orange nie wezmę niczego nawet jakby dawali to za darmo . Ja tej sieci mogę jedynie powiedzieć to co konsultant powiedział tobie ..
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 19:43
arek16 ja również nie mam zamiaru niczego wziąć od orange. Więcej nerwów i problemów niż to wszystko warte.
Mnie, aż trzęsło jak kolejny raz tym baranom pisałem i mówiłem to samo, a tu jak grochem o ścianę.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Gosciu chyba ma problemy ze sobą i pusciły mu nerwy jestem ciekaw co było tego powodem,ja też jestem w sieci Orange rozmawiałem kilka razy z BOK-em i na szczęscie było OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.