GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 20:40 Nowy telefon do 500- 550zl z wifi
Witam. Poszukuje nowego telefonu do 500- 550zl. Głównie telefon ma służyć do dzwonienia oraz sms. Sporadycznie będę korzystać z wifi. Który byście polecili i wymienili wady/zalety?
A po co używany? Można kupić w takiej cenie całkiem nowy telefon. Mówię tu o LG Swift GT540. Miałam okazje z takiego korzystać, był rewelacyjny, sama przymierzam się do kupna takiego. Naprawdę solidny fon z czułym ekranem, bateria się długo trzyma, ale głównie zależy od użytkowania wifi. No i ma super aparat z autofokusem. Ja byłam zadowolona z robionych zdjęć tym telefonem.
Dlaczego dwa?
W tamtym temacie nie pisałam o danym modelu, tylko ogólnie o LG Jakoś te telefony mnie zaciekawiły, wcześniej z moja nokią miałam dużo problemów.
Ale faktycznie można było odnieść takie wrażenie, bo tam było pytanie o konkretny model.
Telefon może nie najlepszy, ale bardzo dobry. ja w kazdym bądź razie nie miałam żadnych problemów z nim
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 22:48
Telefon jest całkiem niezły, sam go miałem pewien okres czasu, ale mnie zbyt mocno denerwował wyświetlacz oporowy. Teraz w samsungu Wave i pojemnościowym wyświetlaczu mam pełen komfort.
Ale dziewczynie która ma dłuższe paznokcie będzie się świetnie obsługiwać
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Wciągnęłam się w waszą wymianę zdań i powiem wam ze zaciekawił mnie model LG GT540 bo tak jak wspomnieliście ma WiFi a to mi się bardzo podoba, a w jakiej cenie można go dostać
Wciągnęłam się w waszą wymianę zdań i powiem wam ze zaciekawił mnie model LG GT540 bo tak jak wspomnieliście ma WiFi a to mi się bardzo podoba, a w jakiej cenie można go dostać
ok. 420- 430 zł całkiem nowy, więc nie aż tak drogo
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 22:11
Wszystko zależy od telefonu oraz Twoich potrzeb. Androdid jest świetny do internetu niby do prac biurowych też już się nadaje, ale mnie nie przekonuje, w czym Windows jest genialny.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.